domingo, 19 de abril de 2020

setmana 2

Hola nenes, nens i famílies de l'Escola Prim!! Volem que continueu movent el vostre cos i fent exercici a casa, així que aquesta setmana us proposem més activitats. Ja sabeu que les podeu anar fent al vostre ritme i repetir-les totes les vegades que volgueu. També, us animem a que realitzeu tot tipus d'activitats diferents que inventeu o busqueu. I, com sempre, a que les feu en família!😉

Aquesta setman tenim dues propostes:

1 - Reptes: aquí us enllacem uns reptes per fer a casa. Els podreu fer al llarg de tot el confinament amb d'altres que us anirem enviant. Aquí teniu els primers, fets per persones que segur coneixereu!
     1. Mou el cos: circuit de psicomotricitat
     2. Coordinació: a quin nivell arribes?
     3. Malabars:  fes-ho a casa!!
     4. Activitats gimnàstiques: tombarella i pont
     5. Tècnica: llançament i colpeig

2 - Sant Jordi! Dues propostes: una per ballar i una per reflexionar
     1. Cançons de Sant Jordi:    
1- escolta la canço de Sant Jordi! "PESSICS DE SANT JORDI" T'has fixat que hi ha diversos ritmes, torna-la escoltar i balla de diferents maneres segons el ritmes que hi ha. Fes-ho amb la família! Segur que serà un moment molt divertit.
2- ara, imagina a tots els personatges de la llegenda: drac, cavaller, princesa, gent del poble, animals(vaques, gallines, cavalls, gats,...). Intenta crear aquests personatges al llarg de la cançó. Quin t'agrada més??

     2. Una llegenda diferent:  escolta aquesta cançó que parla d'una llegenda una mica diferent.   "LA VERITABLE LLEGENDA DE SANT JORDI"
Que en penseu d'aquesta cançó? Malauradament, encara hi ha molta desigualtat de genère a nivell social, i a l'esport professional és en un dels llocs on més es nota aquesta desigualtat, degut, en gran part, als estereotips que encara estan massa presents i, que entre totes i tots, podem ajudar a canviar. Ho fem?? Intentem ajudar a canviar les coses? No és millor poder ser com volem ser i no com la resta pensa que hem de ser? Feu una reflexió sobre la igualtat en la societat i l'esport i què podem fer per ajudar a aconseguir-la.

Animeu-vos a fer alguna de les propostes, o totes, al vostre ritme i en l'ordre que més us agradi. Ja sabeu que fer-ho en família és encara millor! I, si us ve de gust, a nosaltres ens encantaria que ens expliquessiu si l'heu fet i com us ha anat!!!         Una gran abrazada plena d'energia!!!!! patata abraza

No hay comentarios:

Publicar un comentario