lunes, 1 de junio de 2020

Setmana 8

Comencem el mes de juny! estem a la recta final de la primavera, ja arribat la calor i els dies s'han fet més llargs. Ara tenim més temps per fer coses i més ganes d'alimentar-nos amb menjars més freds i hidratants. Aprofitarem aquesta situació per fer-vos les propostes d'aquesta setmana

1. Quadern de receptes saludables: ja hem rebut algunes receptes, totes boníssimes, però encara teniu tota aquesta setmana per enviar-nos la vostra, la que encara no tenim. Us animem a que envieu receptes amb fruites i verdures crues, ja que ara és un bon moment per gaudir-ne. Si ja tenim la vostra recepta, podeu fer una altra i enviar-nos-la també, i si encara no l'heu fet, no trigueu gaire!!!

2. Jocs populars i tradicionals a casa: aquests dies ens agradaria que pregunteu a casa, a la vostra família, que penseu o que busqueu, jocs tradicionals de diversos llocs del món que es puguin jugar a casa o que es puguin adaptar per jugar a l'interior. Ens podeu  enviar una petita explicació, per escrit, amb un àudio o amb un vídeo, o una foto o un vídeo jugant amb la vostra família.

3. Seguint amb els hàbits saludables, que no hem de perdre mai, us proposem crear un logo, un cartell o un eslògan que mostri el que significa per vosaltres mantenir una vida saludable. Amb tot el que ens envieu, farem un recull per posar-lo a l'escola i poder recordar a tothom com és d'important seguir uns hàbits de vida el més saludable possibles. Us deixem algun exemple que pot ser inspirador.

                         

Tenim moltes ganes de veure tot el que feu!!! ens ho podeu enviar als nostres correus o per whatsapp.

No pareu mai de fer moltíssimes coses! Cuideu-vos sempre! 
I recordeu que sempre hi som per tot el que necessiteu!
Imágenes gif del Día del Amigo para descargar


No hay comentarios:

Publicar un comentario